Klacht Pannenkoekenboot Rotterdam: Kerstavond zonder pannenkoeken!

Klachtnummer
# 251418
Gebruiker
Kristal
Datum
0 reacties

Details

Klacht


Wij hadden voor tweede kerstdag een reservering gedaan voor 2 personen en later nog 1 bijgeboekt voor 1 persoon, dit hebben wij via de site gedaan omdat wij telefonisch en via de mail geen contact/ antwoord kregen. Toen wij op tweede kerstdag door vertraging 5 minuten voor de boot zou vertrekken bij de boot aankwamen, en door het gebrek aan parkeergelegenheid ver van de boot moesten parkeren. Zagen wij na het halen van de parkeerkaart de boot wegvaren. Wij hebben telefonisch contact gezocht om te melden dat wij een parkeerplek aan het zoeken waren, maar hier werd niet op geantwoord. Zelfs na 8 min aan de lijn blijven hangen.
Wij hebben meteen een mail gestuurd of wij ons geld van de reservering (€90) en de parkeerkaart (€4,50) terug konden krijgen, maar hierop kregen wij een reactie dat dit niet mogelijk is.

Blijkbaar gaat het bij de pannenkoekenboot in Rotterdam alleen maar om het geld en niet om de klantvriendelijkheid. Wij komen hier dus nooit meer!

Gewenste oplossing

Graag ontvang ik het geld van de reservering €90 euro en de parkeerkaart van €4,50 terug.

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Pannenkoekenboot Rotterdam is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Ook een klacht indienen over Pannenkoekenboot Rotterdam?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen