Klacht Parkeerdienst Amsterdam: Gemeente negeert recht om kort te laden en lossen, zoals op hun eigen website staat aangegeven.

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 409511
Gebruiker
Geronimo123
Datum
0 reacties

Details

De klacht

Ik werk voor een dierenhotel en moet bekeuringen zelf betalen. Thuis afhalen en brengen van dieren is onderdeel van mijn werk. Op de site van de gemeente Amsterdam staat aangegeven, dat laden en lossen is toegestaan in betaald parkeren gebied. Echter bij indienen van bezwaar werd dit zonder uitleg afgewezen. De gemeente negeert dus haar eigen regels en de toedracht van zeer kort stilstaan om een dier in of uit te laden.

De oplossing

De bekeuring, met excuses, alsnog retourneren aan het bedrijf waarvoor ik werk,

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Parkeerdienst Amsterdam is aktief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

0 reacties

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Geronimo123
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen, weer exact hetzelfde antwoord, gewoon blind voet bij stuk houden dus en de waarheid verdraaien. Verwijzen naar de mogelijkheid om een rechtzaak te beginnen, wetende dat ik als particulier niet bij machtte ben dit te doen. Tevens hebben ze blijkbaar alle vertrouwen in de parkeerwachters, dat ze hun ogen open houden, tijdens het scannen van kentekens. Ik kan iig. mijn werk niet meer doen, blijkbaar is de haal, breng drrvice van het dierenpension niet gewenst door de gemeente Amsterdam.
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over Parkeerdienst Amsterdam?