Klacht Parkmobile: Ten onrechte twee kentekens tegelijkertijd parkeeractie laten doen en ten onrechte 31.55€ berekend e
De klacht
De app heeft op n bepaalde dag s middags twee kentekens tegelijkertijd geactiveerd .Ik heb aan t einde van mijn parkeer actie deze beeindigd en de volgende ochtend kreeg ik n melding dat er nog n parkeeractie gaande was. Deze meteen beëindigd en meteen gebeld met de klantenservice. De tweede parkeeractie IPV 15 min parkeren voor0, 93 € werd er 20 uur parkeren plus 40 betaalde SMS gerekend 31.55€ !!
De medewerker vertelde dat ik n email zou krijgen met n link om deze parkeeractie uit de historie te halen. Na n week nog niks ontvangen weer gebeld deze medewerkster kon zien dat ik contact had gehad en zou de medewerker n email sturen om hem te herinneren aan de afspraak die ik met hem gemaakt had .
Wederom gebeurde er weer niks nogmaals gebeld met weer n andere medewerkster en die vertelde dat er wel n email was gestuurd maar niet naar mij zij zou nogmaals contact opnemen met medewerker 1 en ik zou binnen drie dagen terug gebeld worden door hem.
Ik kan nergens n e mail adres vinden om screenshots van mijn mobiel te laten zien .
Heb nu mijn maand afrekening gestorneerd en wacht af
De oplossing
Ik wil dat de afgesproken coulance uitgevoerd wordtUiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.