Klacht Parteon: Opgeleverd volgens (minimale) basis kwaliteit. Wij kunnen niets voor u doen.
Bij het melden van diverse zaken is de standaard reactie: de huurwoning is opgeleverd volgens de basiskwaliteit. Wij kunnen niets voor u doen.Voorbeelden: !) woning heeft 3 groepen. Uitbreidingen voor extra groepen zijn voor kosten koper. Tegenwoordig kan niemand meer met 3 groepen een huishouden runnen!?
2) Loze leidingen in de meterkast naar o.a. de keuken voor evt uitbreiding van stroomgroepen zijn verborgen achter een tegelmuur door een verbouwing en daardoor niet meer te gebruiken. Extra kosten voor het aanleggen van nieuwe leidingen is voor kosten koper
3) Stopcontacten in de woonkamer, hal en berging zijn niet geaard.
4) 1 losse brandmelder op een batterij, aansluiten op netspanning wordt niet gedaan. Meerdere melders wordt niet gedaan / geleverd
5) recht leggen miniterras achter woning wordt niet gedaan (wel het tegelpad er naar toe!?)
De oplossing
Gewoon een beetje meewerken en meedenken. In dit geval er voor zorgen dat er twee stroomgroepen bijgeplaatst (kunnen) worden tegen een normaal tarief en in algemeen beleid opnemen dat de basis wel wat moderner mag en niet volgens de voorwaarden van de jaren 60 van de vorige eeuw. Minimaal 5 groepen, minimaal 3 brandmelders op netstroom, alles geaard, bestrating recht en veilig.Uiteindelijke oplossing