Klacht Paypal: PayPal Schorsing wegens hulp aan een door DHL + PayPal Bestolen klant inzake Handtekening-Fraude !!!

Klachtnummer
# 300789
Gebruiker
PayPal(+DHL)-Slachtoffer(s)
Datum
0 reacties

Details

Klacht


Permanente PayPal Schorsing wegens hulp aan een door DHL + PayPal Bestolen klant inzake HandtekeningFraude Door Onbekende Van Buitenaf !!!
(Zeer Goed Mogelijk Door DHL Zélf !!!)

Gezamelijke Klacht Van CLM Vereijken en MJ Lankamp

Hoe PayPal bewijsmateriaal van diefstal door DHL / door toedoen van de DHL Koerier negeert is niet correct en het schorsen van de account van het slachtoffer is dat evenmin en ook is het niet correct een account te schorsen van iemand met wie ik een bankrekening deel !!! Deze rekening deel ik overigens al veel langer met MJ Lankamp dan dat de overeenkomst van MJ Lankamp tussen PayPal bestaat , wat ook geldt voor de overeenkomst tussen mijzelf - (CLM Vereijken) - met PayPal !!!

English Version Of The Signature Fraud Case

- (and the way PayPal and DHL do not take care of the matter correctly , Instead PayPal Blocks the accounts of the victim and from people related to the victim !!!) -
can be regularly found on many Facecebook Pages , such as : Jago Grahak Jago :

https://www.facebook.com/groups/820316834751754/

Please Copy + Share
This Message , Thank You !!!

Meer Volledige Beschrijving Van De Nederlandstalige Versie Van De Klacht is te vinden op :

Klacht.NL Weblink :

https://www.klacht.nl/paypal/klacht/schorsing-om-reden-van-niet-garant-willen-staan-zoals-wel-door-paypal-wordt-beloofd-gegarandeerd/

Kopieer en Deel dit bericht AUB , Dank U Wel !!!

Naar behoren is door beide bedrijven niet op gepaste wijze gereageerd , vandaar dat ik stel dat er " NIET gereageerd " is door PayPal en DHL !
De reactie die PayPal geeft is het schorsen van de account(s) van het slachtoffer en het schorsen van de account van zijn naaste persoon met wie deze een bankrekening deeld , vele jaren voor de 2 individuele PayPal accounts waren aangemaakt !!!
Handtekeningen worden tegenwoordig niet meer op juistheid gecontroleerd , het ID nummer van Paspoort / Rijbewijs / ID-Kaart wordt niet genoteerd en de elektronische handtekening vervormd sowieso dusdanig dat er van een correcte , waarheidsgetrouwe handtekening ook van de oorspronkelijke eigenaar geen sprake meer is ! Die Electronische Kastjes moeten verboden worden ! Terug naar het ouderwetse + 1000 x meer betrouwbare Pen En Papier !!!

Verzoek aan KlachtenKompas voor openbare vertoning van de Valse Handtekening , Dank !!!

Bijgesloten is een kopie van de valse handtekening welke ik / wij gaarne als openbaar bewijsstuk aan het publiek wil(len) tonen !!!

Gewenste oplossing

My Solution : (By : CLM Vereijken) : Full Re-Activation Of The PayPal Accounts From CLM Vereijken And MJ Lankamp and A Full Refund (538,11 Euro) to MJ Lankamp For Stolen DHL Items for which PayPal wrongly froze his account and later mine (I paid from His shared bank with my PayPal account !)

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat Paypal hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Ook een klacht indienen over Paypal?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen