Wij vinden dat Paysafecard hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Paysafecard: Krijg mijn geld niet terug!
Geachte heer, mevrouw,Graag het volgende ik heb bij trekpleister op 27 mei een paysafe bonnetje gekocht voor 100 euro met de bedoeling er een betaling mee te doen. Echter bleek later dit niet meer nodig te zijn en ik het geld weer terug wilde vragen bij paysafe.
Het probleem is je kunt er verder ook niks anders voor kopen of betalingen mee doen je bent zeer beperkt dus ik wilde gewoon mijn geld terug.
Ik heb vele malen moeten bellen en de bonnetjes gescand en laten zien. ze konden het nummer niet goed lezen, ik heb toen het met de pen opgeschreven en later vertelde ze mijn allerlei verhaaltjes dat trekpleister het geblokkeerd zou hebben en dat ik daar naar terug zo moeten enz enz.
Dit loopt al heel lang en wij zijn nu een jaar mee bezig graag wil ik een oplossing zien want straks zeggen ze het is verlopen of hebben ze weer een ander verhaal.
Hartelijk dank,
MVG, P.M.G.