Klacht PerrinAnd Rowe: De arrogantie ten top !

Ben

In middels is het 6e setje binnenwerken ook al weer versleten.
Perrin and Rowe heeft mij toegezegd dat dit setje absoluut goed moest zijn. Op mijn vraag wat ze er dan aan verbeterd hadden kreeg ik
weer geen antwoord.
Deze week Perrin and Rowe weer aangeschreven en foto's toegevoegd waarop toch weer héél duidelijk te zien is dat deze vroegtijdige slijtage , wederom veroorzaakt is doordat voetplaat niet ver genoeg in de ceramische schijf valt en het contact daardoor minimaal is waardoor de hoekjes supersnel inslijten en daardoor lekkage veroorzaakt. Perrrin and Rowe blijft echter keihard ontkennen ondanks al het bewijs materiaal …..
Ondanks tekst en uitleg van mij (als monteur ) over hoe dit probleem heel eenvoudig op te lossen is blijft P&R 100% onwillig.
Ze reageren gewoon nergens meer op..

De kraan zit gedeeltelijk in de muur gemetseld. Een nieuwe kraan die ik geheel ongevraagd toegezonden kreeg is exact hetzelfde en de eerst uitbreken en precies dezelfde nieuwe weer inmetselen is complete geld, tijd verspilling en zal altijd zichtbare zichtschade achterlaten.
Het probleem zit niet in de kraan maar in de cartouche...
Om GEK van te worden deze arrogantie en onwil van een bedrijf die zegt in topkwaliteit kranen en super service te leveren en beschikt over expertise . Geen massa produtie onderdelen verkopen maar alles zelf maken..Terwijl die binnenwerken/cartouche in werkelijkheid bij het grootste massa productie bedrijf in binnenwerken in Duitsland gemaakt worden.

Ik wil nu eindelijk deugdelijke duurzame binnenwerken/cartouches waarvoor we deze kraan aangeschaft (en ook flink voor betaald) hebben.
Hoe ze dat doen maakt mij niet uit.
Ik heb mijn uiterste best gedaan om geduldig en heel behulpzaam te zijn. Los het eindelijk eens netjes op Perrin and Rowe

Wij vinden dat PerrinAnd Rowe hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

Ook een klacht indienen over PerrinAnd Rowe?