Klacht PerrinAnd Rowe: Probleem met product wordt niet serieus in behandeling genomen in garantie tijd

Status
content Niet opgelost
Klachtnummer
# 367866
Gebruiker
Ben
Datum
0 reacties

Details

Klacht

Het binnenwerk van mijn kraan ging na 3/4 jaar (binnen de garantie) reeds kapot.
3x heb ik (na wéken wachten en dus zonder water in de keuken van een gezin)een nieuw setje ontvangen maar allemaal waren deze na 3/4 jaar alweer defect. 1van die setjes is opgestuurd naar P&R zodat ze kunnen zien dat er wel degelijk iets fout is met hun binnenwerk .Ik ben zelf technisch en weet waar de constructiefout in het binnenwerk zit en heb dat middels uitleg en foto;s laten zien. Perrin &Rowe echter
blijk niet over kennis te beschikken om mijn klacht serieus te nemen, ontkennen dat er problemen met hun kraan is . Die gaan levenslang mee volgens hun website. P&R geeft steevast ook geen antwoord op de vraag hoe die vroegtijdige ernstige slijtage dan wél mogelijk is .

Gewenste oplossing

Ik eis een deugdelijke binnenwerk set, zoals ze die beloven op hun website. Ik wil dus niet langer "onderdelen" ontvangen waar ik helemaal niets aan heb.

Bijlagen

Geboden oplossing
Ze zeggen dit keer wel dat ze het willen gaan oplossen. Vervolgens vragen ze wéér een defect binnenwerk op te sturen om te onderzoeken. Dat hebben we 2 jaar geleden ook al gedaan. Dat moest toen via theclassichouse.(t.c.h.) die hebben 2 binnenwerken doorgestuurd naar Perrin and Rowe u.k. Daar heb ik ook een bevestigingsmail van van Jaap Hulsinga (t.c.h) dat hij die toen i.d.d naar Perrin &Rowe gestuurd heeft. Die bevestiging heb ik naar Damien Wilson van P&R doorgestuurd. Geen antwoord meer op gehad Ik denk dat ik vanaf nu ….zoals gewoonlijk...verder ook niets meer hoor of zie van P&R noch van TCH. En zo gaat dat al 2,5 jaar …Alle 6 binnenwerken die ik kreeg hebben exact hetzelfde probleem. Totaal versleten binnen 3/4 jaar! Toch blijven zij stug volhouden dat er geen probleem mee is .
Status
niet opgelost
Beoordeling
content

Bedrijf status

Bedrijf status

Bedrijf
Status

Wij vinden dat PerrinAnd Rowe hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!

0 reacties

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over PerrinAnd Rowe?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

  1. Stuur een juridische brief of e-mail

  2. Bel onze juridisch expert

  3. Laat ons voor je bemiddelen