Wij vinden dat Peter Mulder JR Automobielen hier je klacht op moet lossen! Jij ook? Doe een oproep via Social Media!
Klacht Peter Mulder JR Automobielen: Onbruikbare Renault Twingo Semi-automaat met APK-fraude...
Zoals het inmiddels bekend is, heb ik een Renault Twingo semi-automaat bij u gekocht voor de (voor mij zeer hoge!) prijs van € 600 + mijn vorige Twingo.Deze auto heb ik voor controle van de onbegrijpelijke APK goedkeuring naar het autobedrijf van Hans Petersen (Banden Petersen) in Coevorden gebracht, temeer daar u aangaf per sms met een eventuele herkeuring geen moeite te hebben.
Hierbij kwamen de volgende APKbepalende schades aan het licht:
Rem rechts achter onvoldoende
sproeier is leeg
binnenscherm linksvoor is rot
remlicht rechtsachter kapot
band rechtsvoor matig
beide achterbanden slecht (wv 1 (ra) de reserveband)
remleidingen slecht
Tevens: knop schakelpook los, spiegels niet te stellen, slot achterklep kapot.
Kortom een volkomen onbruikbare auto!
Ik heb u meerdere kansen gegeven om dit op te lossen, echter u kiest er kennelijk voor om stommetje te spelen en niet meer te reageren. Dit is voor mij écht de laatste vriendelijke stap.
Mvg,
J. Snell
Dalen
Ik wil van deze miskoop af en mijn geld terug.Aan ú de keuze of dit € 700,= contant is, óf € 600,= én mijn vorige Twingo.
Dit wil ik binnen de komende twee weken (10 werkdagen), want ik heb nú láng genoeg op u gewacht.
Wees dus zo vriendelijk om mij een datum en tijdstip te laten weten, wanneer u dit komt doen.
Mocht u volharden in uw weigering, dan rest mij niets anders meer dan de volgende stappen, die mogelijk voor u erg onplezierig zouden kunnen uitpakken. Waarbij dit géén dreigement is, doch slechts een belofte.
Mvg,
J. Snell