Klacht Philips: geen onderdelen meer voor scheerapparaat HS8040

Klachtnummer
# 94660
Gebruiker
Janneman
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Heb 6jr geleden scheerapparaat HS8040 gekocht voor ca. 160 euro. Wilde weer scheerhoofd HS85 kopen, maar hoorde dat dit onderdeel niet meer verkocht wordt.
Goedwerkend scheerapparaat kan de vuilnisbak in. Philips gevraagd om oplossing. Kon scheerapparaat PT927/21 kopen met 50,- euro korting (169,99-50,- =119,99 euro).
Bij kieskeurig stond deze voor de prijs van 124,90....dus een verschil van 4,91....meer wilde Philips niet tegemoetkomen. Het ergste hiervan is dat Philips zich totaal niet kan inleven in de klant, die BUITEN ZIJN SCHULD, thans een waardeloos product van Philips in zijn bezit heeft. Betrokkene vraagt zich af...waar is de uitstekende service en klantvriendelijkheid van Philips gebleven. Heeft via chat en mail (referentie 50-181665431) geprobeerd een betere oplossing voor bovenstaande klacht te krijgen....doch Philips is ongevoelig hiervoor. Mensen wil ik daarom waarschuwen bij aankopen van Philipsproducten. Uw product kan waardeloos worden door gebrek aan onderdelen.

De oplossing

Ik zou graag weer vertrouwen in Philips willen hebben. Het zijn goede producten. Gaarne ook weer terugzien van de uitstekende service en zeer goede klantvriendelijkheid. Thans zeer teleurgesteld over de houding van Philips, wat me zeer gechoqueerd heeft....en wat ik ...uit ervaring.... totaal niet had verwacht.

2 reacties

 1. Auteur
  Janneman
  Datum
  Kijkend naar tevredenheids-score oplossen klachten Philips (slechts 34%), is dit tekenend hoe Philips thans met zijn klanten omgaat....jammer....jammer...jammer
 2. Auteur
  Janneman
  Datum
  Vind het jammer dat Philips geen compromis wilt sluiten door bv. een 50,- euro kortingsbon te geven op aankoop scheerapparaat 9000 serie.
  Philips..wees wat klantvriendelijker en meer servicegericht....het zal je veel goodwill opleveren.

Ook een klacht indienen over Philips?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen