Opgelost door Philips: Philips Sonicare na 2 jaar stuk

happy Opgelost
M. Hofsteenge

Ik heb een Philips Sonicare maar net als de vorige 2 al binnen 1 a 2 jaar kapot.
Wat moet ik hiermee, super vervelend als dat ook nog eens net buiten garantie periode valt.Volgens mij worden deze tandenborstels hierop gemaakt. Plannened obsolecense ?

Ik wil graag een nieuwe tandenborstel want deze is pas iets van 2 jaar oud.
Hoe pak ik dat op?
nieuwe tandenborstel ontvangen
happy

Philips
    Beste meneer/mevrouw Hofsteenge,

Wat vervelend om te horen dat u meerdere keren pech heeft gehad met uw tandenborstels. Goed dat u hier contact over opneemt, want ik kijk graag met u naar de mogelijkheden.

Om u zo goed en snel mogelijk verder te helpen, wil ik u vragen om contact op te nemen met onze klantenservice. U kunt mij bereiken via Facebook en Twitter (@PhilipsCare_NL), of telefonisch op: 0900 202 11 77.

Als u contact opneemt is het handig als u het model- en serienummer van uw tandenborstel paraat heeft. Deze kunt u op de onderkant van het handvat terugvinden. Mijn collega's en ik gaan met die gegevens graag voor u op zoek naar een passende oplossing.

Simone
    Philips Consumer Care
    M. Hofsteenge
    Contact opgenomen met Philips en alles is heel soepel en naar behoren opgelost. Viel onder de 2 jaar garantie.

Ook een klacht indienen over Philips?