Klacht Philips: Robotstofzuiger herkent geen diepte en richt schade aan

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 162271
Gebruiker
Onsfan76
Datum
2 reacties

Details

De klacht

In november '15 een Robotstofzuiger van Philips aangeschaft van het type FC8810/01. Een van de kenmerken van de stofzuiger is dat deze diepte en dus een trapgat herkent. Nadat de stofzuiger, na 1 week te hebben gewerkt, bij ons van de trap is gevallen en de nodige schade heeft aangebracht, is deze uiteindelijk door Philips omgeruild voor een nieuw exemplaar. Daarbij de melding ontvangen, dat zou worden onderzocht waardoor het apparaat niet functioneerde. Hier blijkt niets gevonden te zijn.....
Nu 4 maanden later is de stofzuiger van dit type weer naar beneden gevallen en heeft wederom schade aan muur en trap aangericht. Geen idee wat de reden is, want de situatie blijft hetzelfde, maar het apparaat hapert dus en functioneert niet naar behoren.
Daarbij heeft het bij ons nu wederom schade aan het trappenhuis opgeleverd.

De oplossing

Wij verwachten dat dit apparaat wordt omgeruild voor een correct functionerend exemplaar. Ander, meer solide type? Daarbij moet er onderzoek worden gedaan naar dit type (daar het nu wederom is voorgekomen) . Verder is het belangrijk dat er de ontstane schade wordt vergoed. Foto's in bezit.

2 reacties

 1. Auteur
  Philips
  Datum
  Datum afhandeling: 10 april 2016
  Wijze afhandeling: klantcontact via e-mail
 2. Auteur
  Onsfan76
  Datum
  Gaat veel tijd overheen alvorens er een reactie van Philips komt. Nadat er een reactie komt, blijkt de toegezegde actie nog een aantal werkdagen nodig te hebben. Vervolgens wordt er met een anoniem nummer contact gezocht en geeft Philips aan geen andere oplossing te weten dan stofzuiger retour te nemen en het aankoopbedrag terug te storten. De schade moet door een expert in behandeling worden genomen en dat contact is nog niet gelegd.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Onsfan76
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over Philips?