Pit-pit.com is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.
Opgelost door Pit-pit.com: Het bedrijf houdt zich niet aan zijn belofte om mij terug te betalen en bedenkt allerlei smoesen. Z
Mijn klacht is dat Pit&Pit mij niet zoals zij beloofden de €37 terugbetalen van het vlozaad dat ik heb geretourneerd de dag nadat mijn merrie, voor wie het vlozaad was bedoeld, plotseling overleed aan een koliek met darmtorsie. Ik heb een aantal keren gemailed en zij geven niet thuis. Het pakket is niet aangekomen zeggen zij, dus heb ik het afgiftebewijs gemailed.Zij bedenken allerlei smoesen en latdn mij maar wachten. Het is sowieso al moeilijk voor mij om dingen van mijn paard af te handen en dan krijg je dit nog.
Gewoon doen wat zij hebben gezegd: mij de €37 terugbetalen en niet allerlei smoesjes mailen of geen antwoord geven. Zo ga je niet met klanten om...- Status