Opgelost door Pleinaanbiedingen.nl: Wel betaal hoewel ik gekozen had voor schept betalen , heb ik toch nog moeten betalen van Buckaroo

sad Opgelost
Gulcan

Wel betaald via Buckaroo hoewel ik had gekozen voor achteraf betalen, werd ik behoorlijk lastig gevallen met de herinnering mailtjes die elke 7 dagen opnieuw werden verstuurd en met extra kosten van 20 euro.

Nou hebben we te lang gewacht ik hoor niets van pleinaanbiedingen.nl geen enkel bericht of iets anders. Ik ben wel verplicht om te betalen zo te zien, maar zij leveren lekker niet.

Nog nooit zoiets meegemaakt ik zal opletten vanaf nu met mijn online aankopen.
Ik ga een klacht indienen!

Mijn geld terug storten , en een excuus voor het niks laten horen al van begin af aan sinds juni 2018
Betaling tot 100 euro per week dus nu moet ik ook op de volgende betaling wachten want het gaat om een bedrag van 145 euro. Tot nu toe is de helft betaald!
sad

Pleinaanbiedingen.nl is actief op Klachtenkompas. Je kunt dus elk moment een reactie van hen verwachten, uiterlijk binnen twee weken.

Gulcan
    Tot op heden geen reactie. Ik ben voor het eerst opgelicht in Nederland! Tegenwoordig kun je niets meer vertrouwen:(

Ook een klacht indienen over Pleinaanbiedingen.nl?