Klacht POSTNL: 40 euro schade

Klachtnummer
# 453752
Gebruiker
20002000
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Er zijn 4 poststukken kwijtgeraakt. De klacht is onderzocht, maar PostNL kan en wil niets meer doen. De waarde van de postzendingen is 40 euro.
Ik ben terug gebeld, men had het uitgezocht, er was niets gevonden, het was vervelend, maar dat was het. Ik waardeer dat ik werd teruggebeld, maar ik vind dat de geboden oplossing niet voldoende is.

De oplossing

ik begrijp dat ik risico loop, maar PostNL moet op een gegeven moment wel verantwoording nemen als het de spuigaten uitloopt.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer, mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een vraag heeft over de levering van uw zending. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Onze medewerkers doen hun best om uw post correct en tijdig te bezorgen. Mijn excuses dat dit in uw geval niet is gebeurd. Uw melding is doorgezet naar de leidinggevende in uw bezorggebied. Hij/zij heeft onderzocht of dit probleem in uw postcodegebied vaker voorkomt en zal waar nodig actie ondernemen. Omdat de afzender uw poststuk als gewone post (en daarmee zonder trackingcode) heeft verzonden, is uw poststuk niet te volgen in onze systemen. Dit betekent ook dat de zending onverzekerd is verzonden, een schadevergoeding kan ik u dan ook niet bieden.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact op te nemen met onze Klantenservice

  Met vriendelijke groet,
  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen