Klacht POSTNL: aangetekende brief niet ontvangen
ik zit op een aangetekende brief met nummer RF 037529459 BE (eigendom bewijzen , reserve sleutel en alle boekjes van een auto) vanuit Belgie te wachten , volgens Post nl is bezorgd op nummer 71/1 en ik ben nummer 71/11 , nummer 1 heeft niets ontvangen !!! post nl doet er niets aan , die brief volgens bpost op 26 okt om 15.22 uur bezorgd .. maar ik heb niets ontvangen ,Gewenste oplossing
ik wil graag een oplossing en een onderzoek , vaak worden aangetekende brieven als onbekend terug gestuurd of worden ze op afhaalpunt bezorgd , maar er wordt geen bericht of afhaal kaart achtergelaten en zo blijven ze te lang op afhaal punt liggen en na 14 dagen worden terug gestuurd , want ik weet het niet dat er een post voor mij daar klaar ligt !! , dan moet ik nogmaals verzendkosten aan verzender betalen !! ik wil graag weten waar is die aangetekende stuk , ik ben een bedrijf en nu heb ik een auto uit Belgie zonder kenteken bewijs en een nieuwe aanvragen is echt een groot probleem- Status