Klacht POSTNL: advies postzegels plakken tbv buitenland (2 zegels) met kerstzegels is wel heel duur

Klachtnummer
# 410879
Gebruiker
A.H.M. van Houdt
Datum
1 reactie

Details

Klacht

op de site van postnl wordt bij de Kerstzegels geadviseerd om 2 zegels te plakken voor het buitenland (er staat letterlijk: "Voor post naar het buitenland, plak je 2 decemberzegels. Wereldwijd."). Dat betekent dus dat je 2x82ct=€1,64 plakt. Terwijl het standaard tarief voor bijna! hetzelfde €1,45 is. Dat komt omdat je nu tot 50gram mag met de decemberzegels. Echter de meeste kaarten zijn gewoon <20gr.

Gewenste oplossing

Ik vind dat op de site van POSTNL zelf dus gewoon netjes zou moeten staan: "Voor post naar het buitenland, plak je de standaardzegel als deze tot en met 20 gram weegt anders plak je 2 decemberzegels. Wereldwijd."

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Het spijt me om te lezen dat het op onze website niet duidelijk staat aangegeven. Ik raad u aan dit rechts van de pagina aan te geven bij "geef je mening". Op deze manier komt uw feedback direct op de juiste plek terecht!

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.
  Met vriendelijke groet,
  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen