Klacht POSTNL: Brief binnen gekregen, zonder usb stick.Deze is gestempeld in Zwolle op 21 september.

Klachtnummer
# 129925
Gebruiker
STEFAN
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Ik zou een usb stick opgestuurd krijgen, maar heb wel de envelop binnen gekregen zonder usb stick. Deze is op 21 september afgestempeld in zwolle, en zou verstuurd worden naar G.Sterringastraat 58, te groningen 9728 vv.

Gewenste oplossing

Misschien is hij met sorteren ergens uit de envelop gevallen?

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer Kampijon,

  Uit uw bericht begrijp ik dat u een USB-stick is toegestuurd. U heeft echter een lege envelop ontvangen en de USB-stick is vermist.

  Allereerst mijn excuses dat de inhoud van uw post is kwijtgeraakt. Ik heb uw klacht vastgelegd en doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling. Uw klacht wordt gebruikt om onze dienstverlening te verbeteren. U ontvangt verder geen terugkoppeling meer over uw klacht. Is de USB-stick aan de buitenland voorzien van bedrijfs- of persoonsgegevens? Dan is een navraag eventueel mogelijk via de afzender. De afzender kan hierover contact opnemen met ons. Is de buitenkant alleen voorzien van logo of reclameopdruk, of staat er niks op de USB-stick? Dan is er helaas geen onderzoek mogelijk.

  Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL dan kunt u ook altijd terecht bij onze Klantenservice: http://www.postnl.nl/klantenservice

  Met vriendelijke groet,
  Raf
  Klantenservice PostNLOok een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen