Klacht POSTNL: Brievenbuspakje( grote envelop)

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 439859
Gebruiker
Brievenbusellende
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Brievenpostpakje gedeponeerd in de rode brievenbus maar nooit aangekomen bij de ontvanger

De oplossing

Zoeken naar het vermiste artikel

2 reacties

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie:

  - de Track & Trace code van uw zending
  - uw e-mailadres

  Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht.


  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice
 2. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw reactie. Ik heb de melding voor u uitgezet. Een enkele keer raakt post in het verwerkingsproces zoek. Bijvoorbeeld tijdens het sorteren door onze machines of bij het bezorgen. Bij ongeregistreerde zendingen, zoals bij uw poststuk, kunnen we niet achterhalen wat de oorzaak is van de vermissing. Deze poststukken kunnen we namelijk niet volgen. Bij aangetekende poststukken en pakketten is dit wel mogelijk.

  Aan de hand van de postcode gaan we onderzoeken of het probleem vaker voorkomt Op deze manier kunnen we in de toekomst voorkomen dat dit gebeurt. Ook zal ik collega’s uit dat gebied informeren over uw vermiste poststukken. Mocht uw poststuk alsnog gevonden worden, dan bezorgen we deze uiteraard.

  Daarnaast heb ik u een formulier via de post gestuurd. Met dit formulier kan er een onderzoek naar de inhoud gestart worden.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.


  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Brievenbusellende
Datum
Uiteindelijke oplossing
Geen oplossing. Pakje is spoorloos Vandaag 22 mei vermissingsformulier ontvangen met datum 11 mei. Beetje trage verwerking bij post. nl
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over POSTNL?