Opgelost door POSTNL: De Oranje brievenbus op de Frans Halsstraat te Zaandam wordt ge

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 401090
Gebruiker
Eagle
Datum
2 reacties

Details

De klacht

De Oranje brievenbus (die te boek staat als 'in bedrijf') op de Frans Halsstraat te Zaandam wordt gewoon helemaal niet meer geleegd!

De oplossing

Dat de bus wordt geleegd en wel zo snel mogelijk!

2 reacties

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer, mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de oranje brievenbus die niet geleegd wordt. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Wat jammer om te horen dat het niet geleegd wordt. Ik wil hier graag een melding over aanmaken zodat dit zo snel mogelijk opgelost kan worden. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie:

  - Wanneer heeft u dit precies geconstateerd?
  - Welke eerstvolgende lichtingsdag staat op deze brievenbus
  -Wat voor type brievenbus is dit? (Enkele bus/Dubbele bus)
  -Is de brievenbus niet geleegd of overvol?
  - Wat is uw e-mailadres?

  Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een (privé) reactie op dit bericht.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog andere vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice
 2. Auteur
  Eagle
  Datum
  Dank voor uw snelle reactie. Volgens mij is spoedig na mijn klacht de bus (alsnog) geleegd en is wat mij betreft de klacht afgehandeld.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Eagle
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
content

Ook een klacht indienen over POSTNL?