Klacht POSTNL: digitale postzegel wordt niet afgedrukt maar wel in rekening gebracht

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 36592
Gebruiker
klaagwillo
Datum
4 reacties

Details

De klacht

vandaag mailde ik aan digitalepostzegel.post.nl:

als ik de dymoprinter nog niet aangezet heb, wordt er niet afgedrukt maar de gekozen zegel wordt wel in rekening gebracht. deze gang van zaken kan ik niet accepteren. ik heb er al eens eerder over geklaagd, u verkoos toen er verder niet op in te gaan. mijn standpunt is nog steeds dat u de software zo dient in te richten dat ik een waarschuwing krijg, of laten we zeggen een vriendelijk verzoek alsnog de printer aan te zetten. graag restitutie van 0,96 ct. deze klacht gaat tevens naar de consumentenbond.

De oplossing

zie klacht

4 reacties

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer/mevrouw Ouwerkerk,Hartelijk dank voor uw melding op deze website. Spijtig om te vernemen dat u niet tevreden bent over het aanvragen van de Digitale Postzegel. Ik kan me voorstellen dat u deze gang van zaken als erg vervelend heeft ervaren en bied u hiervoor mijn excuses aan. Graag informeer ik u hierover.Helaas heb ik geen inzage in deze gegevens Ik raad u aan om hierover contact op te nemen met PostNL Business Service. U kunt hen bereiken via telefoonnummer 088 86 86 868 of door middel van het contactformulier op http://www.postnl.nl/zakelijk/klantenservice/klacht.aspx?pst=klachtenformulier_ik_wil_mailen Ik ga ervan uit dat ik u hiermee voldoende informatie heb gegeven en verzoek u de melding op deze website af te sluiten. Vanzelfsprekend vernemen wij het graag mocht u opnieuw vragen of opmerkingen hebben voor PostNL. Met vriendelijke groet, Tamar
  PostNL Klantenservice
 2. Auteur
  klaagwillo
  Datum
  het antwoord hierboven slaat niet op de klacht (zoals iedereen hier kan zien). ik heb ook van digitale postzegel een antwoord gekregen per mail, en dat sloeg al evenmin op de klacht sloeg. er zitten daar een paar robotten die gewoon een standaardoplossing in de mail gooien zonder naar de klacht te kijken. ik heb er weer op gereageerd maar antwoord is tot nu toe uitgebleven.
 3. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer/mevrouw Ouwerkerk,Ik vind het zeer spijtig om te vernemen, dat u teleurgesteld bent in onze dienstverlening. Hiervoor bied ik u mijn excuses aan.Helaas kan ik u echt niet verder helpen. Wij hebben geen inzage in zakelijke diensten. Ik wil u verzoeken om hierover contact op te nemen met PostNL Zakelijk. De contactgegevens hiervoor heeft u reeds van mijn collega ontvangen. Met vriendelijke groet,Annet
  PostNL Klantenservice
 4. Auteur
  klaagwillo
  Datum
  de klacht is nu juist dat post.nl zakelijk de klacht niet adequaat behandelt. ga er geen energie meer instoppen. laat ze maar lekker hun salaris opstrijken met naar mekaar doorverwijzen en ontwijkende antwoorden formuleren.

Uiteindelijke oplossing

Auteur
klaagwillo
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen