Opgelost door POSTNL: Gebruik als testadres

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 11469
Gebruiker
Ans Tromp
Datum
2 reacties

Details

Klacht

Sinds een half jaar ontvang ik post van Postnl waaruit blijkt dat Postnl mijn adres als testadres gebruikt. Heb hierover al vele malen contact opgenomen en steeds wordt mij beloofd dat het niet meer zal gebeuren. Iemand binnen Postnl heeft mijn adres ook voor andere doeleinden gebruikt, zoals een klantenkaart voor Staples. Ik ontvang post van 3den omdat ik zou verhuizen. Het is net een domino.
Ik heb dit ook gemeld bij de directie. Direct daarna wel een telefoontje gekregen. De betreffende persoon is hierop aangesproken. Desalniettemin blijft het maar doorgaan.
Het onderzoek binnen Postnl loopt niet naar behoren, aangezien ik nog steeds ongewenste post ontvang.
Ik wil het hele dominospel wordt opgeruimd. Niet alleen geen gebruik meer als testadres door Postnl, maar ook organisaties die door deze persoon zijn benaderd met gebruik van mijn adres.
Ik heb niets aan beloftes en excuses. Ik wil nu eens een keer daden zien.

Gewenste oplossing

Geboden oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

2 reacties

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte mevrouw Tromp,Hartelijk dank voor uw melding op Klachtenkompas. Ik heb uw bericht met aandacht gelezen en ik begrijp dat het niet prettig is wanneer uw naam en adresgegevens worden gebruikt als testadres. Namens PostNL bied ik u mijn verontschuldigingen aan voor het door u ondervonden ongemak.Zoals telefonisch met u besproken zijn uw gegevens uit alle bestanden gehaald waaruit PostNL data verkoopt. Uw adresgegevens worden dus niet meer doorgegeven.
  Helaas kan ik niet uitsluiten dat uw gegevens nog een enkele keer kunnen worden gebruikt door partijen die uw gegevens inmiddels hebben doorgekregen. Ik vraag u vriendelijk de melding op deze site af te sluiten. Indien er toch nog onregelmatigheden zijn in de postbezorging dan verneem ik dat graag.Met vriendelijke groet, Wim
  PostNL Klantenservice
 2. Auteur
  Ans Tromp
  Datum
  Deze klacht liep al half jaar en er is al diverse keren contact hierover met Postnl geweest.
  Na plaatsing van op klachtenkompas op 6/9 ben ik op 7/9 gebeld.
  Het is nu afwachten en hopen dat ik geen ongewenste post meer krijg. Helaas ben ik nog wel de dupe dat door doorgeven van mijn adres aan 3den ik van andere organisaties post krijg en ik dit zelf moet afhandelen. Over dit ben ik niet tevreden, maar hiervoor is geen andere oplossing.

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen