Opgelost door POSTNL: Geen bezorging met als leugen dat de bewonder niet thuis was

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 360565
Gebruiker
Nicolaas
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Vanochtend zou ik een pakket bezorge krijgen. Ben er voor thuis gebleven. Niets bezorgd. Zie in de status dat de bewoner niet thuis was aangetroffen. Een klinkklare leugen. Heb zelfs een camera systeem waar ik dat mee kan aantonen. Klantenservice gebeld. Zou de klacht deponeren en zorgen dat niet niet meer voor komt. Ze weten niet eens wie de bezorger is en kunnen niets doen om het pakket alsnog vandaag hier te krijgen. Ik baal ervan als professionele dienstverleners met dit soort goedkope leugens proberen weg te komen.

Gewenste oplossing

Fatsoenllijke afhandeling, bezorging alsnog vandaag en excuus van de bezorger.
Geboden oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
content

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer, mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de bezorging van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Ik zie dat de klacht inmiddels al is besproken met de desbetreffende bezorger. Het zal dus niet weer moeten gebeuren, mijn excuses. Ik zie dat u het pakketje inmiddels ook al heeft opgehaald bij de locatie. Ik ben blij dat het voor nu is opgelost. Mocht er toch weer wat gebeuren, schroom dan niet om weer een bericht te sturen.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Deze klacht is gesloten

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen