Klacht POSTNL: Geen update sinds 20 juni omtrent de status van zending CL155538242NL
Op zaterdag 18 juni heb ik een pakket bestemd voor het buitenland, namelijk de Verenigde Staten van Amerika, afgegeven bij een PostNL punt in Vlaardingen. Dit pakketje is op maandag 20 juni voor het laatst getraceerd met de volgende melding:20 juni 9:30
Zending klaar voor verzending naar land van bestemming
Bezorgtijd: 23 juni - 28 juni
Sindsdien is er geen update meer en weet ik momenteel niet of het pakketje daadwerkelijk is verzonden naar het land van bestemming of dat het pakketje nog op het postsorteercentrum ligt.
Tot op heden heb ik twee keer contact gehad met de klantenservice van PostNL en opvallend genoeg kunnen de medewerkers tevens het pakketje niet traceren en geen duidelijkheid geven omtrent de status van de zending. Is het pakketje nu onderweg naar de Verenigde Staten of ligt het ergens in een hoop in het sorteercentrum in Nederland?
Normaliter volgt er een update als het pakketje verzonden is naar het land van bestemming, namelijk 'verzonden naar land van bestemming' en niet de status die ik nu al sinds 20 juni tref op de internationale tracking van PostNL 'Zending klaar voor verzending naar land van bestemming'...
Graag duidelijkheid omtrent de status van de zending CL155538242NL.Is het pakketje onderweg naar de Verenigde Staten of ligt het ergens op een hoop bij het sorteercentrum in Nederland?