Klacht POSTNL: het adres in Polen was zeker volledig correct vermeld:

Klachtnummer
# 459263
Gebruiker
R.Michalik-Langendam
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Uw Vraag: was het adres WEL volledig correct vermeld ?
Geachte heer/Mevr, het adres in Polen was zeker volledig correct vermeld: Gargulinski Cisowa 11 Poznan Polen 61475. Op de doos was in het Pools vermeld dat er geen mogelijkheid was om bericht achter te laten.
Dit was niet het geval. Het aangrenzende huis ernaast is zelfs familie van de geadresseerde.

De oplossing

graag zo snel mogelijk terugstorting verzendkosten €25 + € 3 euro voor doos nr 5

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Uiteraard niet fijn dat uw zending onterecht retour is gezonden. Om een vergoeding te ontvangen zal onze onderzoeksafdeling hier een uitspraak over moeten doen. Ik heb u daarom een mail gestuurd met een formulier. Als u deze even volledig in wilt vullen dan zal dit onderzoek opgestart worden. Onze onderzoeksafdeling zal dan binnen 12 werkdagen contact met u opnemen met een status update.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.


  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?