Klacht POSTNL: Hoge snelheid, agressief rijgedrag meerpaalplein cq markplein dronten.

Klachtnummer
# 374162
Gebruiker
S. Blom
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Bezorger rijd onverantwoord hard over meerpaalplein cq markplein. Dit gebeurde net vopr 11.00. Kinderen hebben rond die tijd muziekles.... er lopen dus het eea aan kinderen. Ik heb de bezorger vriendelijk aangesproken op het te hard rijden. Ik kreeg een non verbale arrogante houding als antwoord. Ik heb een foto van nummerbord gemaakt. Het ging iig om een meneer van buitenlands afkomst. Ik ga er iig wel vanuit dat die meneer nederlands kan.

De oplossing

Persoon aanspreken op gedrag

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft omtrent het gedrag van een chauffeur. Het spijt mij om te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Mijn excuses voor het feit deze chauffeur zich niet correct heeft gedragen. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om deze melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie:

  - Begrijp ik goed dat dit op 28 juni is voorgevallen in uw eigen woonplaats?

  - Wat is uw e-mail adres?

  Zodra deze informatie is aangeleverd, zal ik uw melding verder in behandeling nemen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht als privé bericht.

  Als u nu of in de toekomst nog andere vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen