Klacht POSTNL: Ik wil van mijn postnl geslotenverklaring af.

Status
sad Niet opgelost
Klachtnummer
# 447007
Gebruiker
M.J. Bökkerink
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Er wordt mij al maanden beloofd dat een geslotenverklaring van mijn woonadres zal worden afgehaald, maar helaas elke keer dat er op zaterdag iets zal worden afgeleverd wordt dat weer uitgesteld vanwege deze vreemde geslotenverklaring op mijn woonadres die ik NOOIT heb aangevraagd. Ik heb het via de chat geprobeerd, via twitter, via facebook. Elke keer wordt dezelfde nonsense gezegd dat ze het zullen regelen, maar dar gebeurt nooit.

De oplossing

Ik wil dat per direct de geslotenverklaring wordt opgeheven.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over een gesloten verklaring die ten onrechte op uw adres zit. U wilt dat de gesloten verklaring wordt opgeheven. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Wat naar dat, ondanks meerdere meldingen, uw situatie nog niet is opgelost. Aan de hand van de barcode die u heeft meegestuurd zie ik dat er reeds een melding in ons systeem staat. Deze melding is in behandeling genomen en het depot geeft aan dat zij dit zullen onderzoeken. Blijft u, hoe vervelend het ook is, alstublieft meldingen maken totdat u geen hinder meer van de situatie ondervindt.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Uiteindelijke oplossing

Auteur
M.J. Bökkerink
Datum
Uiteindelijke oplossing
Het is in behandeling genomen en wordt onderzocht. Dus nog geen echte oplossing...
Status
niet opgelost
Beoordeling
sad

Ook een klacht indienen over POSTNL?