Klacht POSTNL: Mijn pakket ligt in een distributie center maar word sinds een week niet verder verwerkt.

Klachtnummer
# 432175
Gebruiker
Madeliefje
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Ik verwacht een pakketje uit Oostenrijk. Met planten binnen. Het pakketje is ook lekker van Oostenrijk naar Nederland door. Maar nu zit het één week in een depot in Utrecht en word niet verder verwerkt. Ik heb met PostAT gebeld “het is zeker in 1-2 dagen bij u”. Was het niet. Ik heb met de klantenservice van PostNL gepraat. “Daar kan je alleen wachten.” Jazeker. Op de dode planten dan. Ik heb specifiek gevraagd naar een ander oplossing zoals het zelf in Utrecht afhalen. “Nee, dat kan niet, en we kunnen ook niet contact opnemen met de distributie center.” Geen reden waarom er geen oplossing mogelijk is. Het kan echt niet zo erg moeilijk zijn een pakketje naar de klant te brengen, toch?

De oplossing

Ik wil het oplossen voordat de planten dood zijn. Ik begrijp dat met Corona zeker druk is, daarom wil ik het nu zelf afhalen in Utrecht. Het liefst vandaag of morgen.

2 reacties

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Ik snap inderdaad dat u hier flink ongerust over bent. Helaas kan ik op de door u meegestuurde code het pakket niet terug vinden in ons systeem. Gaat dit toevallig over het pakket dat op 27 maart door onze Extra@Home service bij u af is geleverd?

  Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht.


  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice
 2. Auteur
  Madeliefje
  Datum
  Geachte dames en heren,

  ik snap niet echt waarom het niet in uw systeem staat maar het pakketje is nu afgeleverd. Bedankt.

Ook een klacht indienen over POSTNL?