Opgelost door POSTNL: Missed delivery amsterdam int. mail center

Status
content Opgelost
Klachtnummer
# 389665
Gebruiker
Spartan
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Geachte heer/mevrouw,

Ik heb een pakket uit polen onderweg maar het staat al 14 dagen stil bij in amsterdam international mail center. Ik ga er vanuit dat postnl hem gaat bezorgen dus vandaar deze klacht. In de tracking informatie van de poolse post staat missed delivery. Ik heb hun een bericht gestuurd en wacht reactie nog af maar misschien kunnen jullie ook wat uitzoeken.

Ik hoor het graag.

De oplossing

Ik wil mijn pakketje bezorg krijgen.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een pakket uit Polen verwacht, maar dat u deze nog niet heeft ontvangen. Ik kan me voorstellen dat dit erg teleurstellend is. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Volgens mijn gegevens is het pakket op 13 september bij u bezorgd.

  Zodra een pakket in Nederland is aangekomen en bij ons verwerkt is, dan kunt u het pakket, samen met de Internationale Track & Trace code, verder volgen via: www.internationalparceltracking.com/.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Spartan
Datum
Uiteindelijke oplossing
Het pakket lag in eens op de deurmat. De internationale track and trace heeft niet gewerkt tot op de dag dat het pakket op de deurmat verscheen. Bij het inzien van de ineens werkende internationale track and trace stond er meerdere data aan tracking informatie in. Erg opmerkelijk. Ik ben eigenlijk nog best benieuwd wat missed delivery betekend in de tracking informatie. Ik vond het erg vreemd dat pakketjes uit china eerder over waren dan een pakket uit polen. Ik ben blij dat het pakket in goede orde toch aangekomen is.
Status
opgelost
Beoordeling
content

Ook een klacht indienen over POSTNL?