Klacht POSTNL: Niet thuis melding terwijl er niemand aangebeld heeft

Klachtnummer
# 423817
Gebruiker
Friso
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Telkens wanneer we een pakketje via post nl verwachten krijgen we een melding dat er niemand thuis was, terwijl er niemand aan de deur is geweest. Zelfs na meerdere keren contact op te nemen met de klachten dienst, met hetzelfde riedeltje "ja meneer sorry met excuus#101"
Alle andere koerierdiensten vinden probleemloos mijn voordeur...
waardeloze dienstverlening!

De oplossing

Eindelijk eens de moeite nemen om tot aan de deur te rijden als er een pakje bezorgd moet worden en anders het meteen naar een afhaalpunt brengen, ipv er drie dagen op rij mee rond te rijden en er zogezegd vergeefs mee aan de deur te komen.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Ik snap uiteraard dat het niet fijn is om zo'n melding te ontvangen, terwijl u gewoon thuis op het pakket zit te wachten. Ik zie helaas dat het gaat om een bezorging gaat België, waardoor ik u vanuit de Nederlandse klantenservice helaas niet verder kan helpen om dit op te lossen. Ik raad u daarom aan om even contact op te nemen met mijn Belgische collega's via www.postnl.be/contact/. Zij kunnen u dan verder helpen met dit probleem.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.be.


  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen