Opgelost door POSTNL: Onbegrijpelijke informatie via de app. Gesloten verklaring wat betekent dit.

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 401162
Gebruiker
W. Wenteler
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Afgelopen zondag een bestelling geplaatst bij Telegraafaanbiedingen deze maandag geannuleerd , maar toch ontvangen op dinsdag. Dezelfde dag dit pakket aangeboden onder een antwoordnummer voor het retour sturen van dit pakket, maar antwoordnummer en postcode werd niet herkend. Ik Telegraafaanbiedingen gebeld kreeg daar te horen naar wel adres ik het retour moest sturen in Eindhoven. Pakket is door Post NL twee maal aangeboden op dit adres maar er was niemand aanwezig. Via de app te horen gekregen dat het pakket retour zou komen op donderdag later bericht dat het vrijdag zou worden, nu zaterdag kreeg ik te horen vertraagd wegens gesloten verklaring. Ik zou nu echt willen weten wanneer ik mijn pakket retour kan verwachten?

De oplossing

Ik wil excact weten wanneer mijn retour pakket geleverd wordt.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een pakket retour heeft gestuurd, maar dat deze nog niet bezorgd is. Ik kan me voorstellen dat dit erg teleurstellend is. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Ik heb de Track & Trace gegevens bekeken, en ik zie dat er inderdaad problemen waren met het adres. Wij hebben dit herteld en het pakket bezorgd op het volgende adres: Le Havre 125, 5627 SW te Eindhoven. Zie ook: https://www.4launch.nl/p/104/Bedrijfsgegevens

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Uiteindelijke oplossing

Auteur
W. Wenteler
Datum
Uiteindelijke oplossing
Door die ene mail van U waarin U laat weten dat mijn pakket elders is afgeleverd , is 14 dagen ellende opgelost. Na informatie bleek inderdaad dat het pakket is afgeleverd op het door U vermeldde adres. Een hele opluchting voor mij , daarvoor mijn dank.
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over POSTNL?