Klacht POSTNL: Ontvreemde pakket, getekend door een ander, dat nog eens op mijn huisadres is geregistreerd.
Op 8 april heb ik een bestelling gedaan bij een internet bedrijf. Post NL zou deze bestelling bij mij thuis afleveren. Ik heb echter geen track and trace ontvangen en derhalve heb ik na 1 week contact opgenomen met het bedrijf. Het bedrijf wist mij te vertellen dat het pakket op 11 april om 12.24 is afgeleverd en getekend door een zekere T. Er is hierbij niet gevraagd om legitimatie. De postbezorger heeft het pakket aan deze persoon gegeven (althans volgens hun gegevens) en heeft dit vervolgens geregistreerd op mijn adres. Er is geen briefje in mijn brievenbus gedaan dat het ergens anders is afgeleverd en op werk huisnummer. Ik was op dat moment aan het werk.Ik verzoek PostNL grondig onderzoek te doen om te achterhalen waar dit pakket is.
De oplossing
Ik wil weten waar het pakket is. Aan wie is het afgegeven?!Uiteindelijke oplossing