Klacht POSTNL: Openingstijd op zaterdag van de postbussen in Veenendaal wordt in augustus teruggebracht tot 1 uurtje van 08:00h tot 09:00h.
Ik beheer namens een tante een postbus in Veenendaal. De openingstijd op zaterdag is op dit moment de gehele zaterdagochtend. Meestal kom ik omstreeks 10:00h aan om de postbus te legen. De postbussen worden medio augustus 2012 verhuisd en de openingstijd op zaterdag wordt teruggebracht tot 1 uurtje van 08:00 tot 09:00h. Dit houdt in dat ik heel vroeg van huis moet gaan vanuit mijn woonplaats Alphen a/d Rijn om de postbus te kunnen legen. Als ik in een file zou belanden is het zeer de vraag of ik nog voor 09:00h in Veenendaal aankom.Waarom wordt de postbussenruimte niet toegankelijk gemaakt middels een pasje of een code, zodat je er bij wijze van spreken dag en nacht bij kan?
Verruim de openingstijd op zaterdag of maak de postbussenruimte toegankelijk via een code of pasje, zodat je dag en nacht toegang hebt.- Status