Klacht POSTNL: Pakket is ingeklaard maar wordt niet verzonden!

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 300477
Gebruiker
Rokkit
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Pakket is ingeklaard, maar wordt niet verzonden.
Het pakket is daar al vanaf 3 April. Pakket :3SEBEL5780029.

De oplossing

Zo spoedig mogelijk sturen.

3 reacties

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer, mevrouw Stam,

  Hartelijk dank voor uw bericht. U geeft hierin aan dat uw zending met code 3SEBEL5780029 al is ingeklaard, maar u heeft het nog niet ontvangen. Graag informeer ik u hierover.

  Op dit moment zijn er inderdaad geen updates meer sinds 3 April. Ik ga dit daarom doorzetten naar onze onderzoeksafdeling zodat dit verder nagekeken kan worden. Hiervoor heb ik alleen nog wel wat extra informatie nodig. Graag ontvang ik de gegevens van de afzender. Kunt u daarnaast aangeven wat de inhoud is van de zending en kunt u eventueel een omschrijving geven van uiterlijke kenmerken?

  Ik hoor het graag van u.

  Met vriendelijke groet,

  Irene
  PostNL
 2. Auteur
  Rokkit
  Datum
  Pakket komt uit China.
  Afzender weet ik niet, iets gekocht bij DH-Gate.
  Het gaat hier om een paar schoenen.
  Vierkant pakket zo groot als een schoenendoos.

 3. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer, mevrouw Stam,

  Hartelijk dank voor de aanvullende gegevens. Volgens mijn informatie heeft u inmiddels ook telefonisch contact met ons gehad en is er via die weg een onderzoek gestart. Binnen 5 werkdagen zal er contact met u worden opgenomen door mijn collega’s van het onderzoeksteam over de verdere afhandeling van het onderzoek. Hopelijk is er dan snel meer duidelijkheid.

  Ik hoop u zo voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  Irene
  PostNL

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Rokkit
Datum
Uiteindelijke oplossing
Post NL is naar mijn pakket aan het zoeken. Het pakket was dus al ingeklaard...dus ik denk dat het gewoon gestolen is. Er zijn veel misschien dit of dat.... Misschien doet douane nog nader onderzoek....allemaal onzin! Post NL is het kwijtgeraakt...... Of ik het pakket ooit nog gaat ontvangen, dat betwijfel ik. Eigenlijk ben ik wel klaar met post NL, ik heb mijn grootste twijfels bij dit bedrijf er gaat daar echt heel veel fout. Update 23-04-2018: Slecht nieuws..uw pakket is waarschijnlijk terug gestuurd naar China. Maar dat weten we niet zeker! Kan ook gestolen zijn of kwijt geraakt. Eigenlijk weten zij het niet...... Kansloos bedrijf dat post NL. Wil je wat uit het buitenland..ga naar dhl....nooit gezeur over invoer enz... Post NL....dat jullie mogen branden in de hel......stelletje dieven....
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over POSTNL?