Klacht POSTNL: Pakket ligt veel lang bij de douane en wacht op inklaring.

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 459522
Gebruiker
Sandy
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Pakket ligt veel lang bij de douane en wacht op inklaring.

De oplossing

Z.s.m alsnog het pakket inklaren en informeren over de verwachter levertijd.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft omtrent de bezorging van uw pakketten uit het buitenland. Het spijt mij om te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Ik kan me voorstellen dat het niet fijn is dat u deze pakketten nog niet heeft ontvangen. Mijn excuses hiervoor. Een pakket uit het buitenland kunt u in de gaten houden via www.internationalparceltracking.com. U kunt in plaats van de 3S-code de buitenlandse code invullen. Zodra het pakket in Nederland is verwerkt en aan het bezorgadres is gekoppeld, komt er informatie tevoorschijn. Dat is op dit moment nog niet het geval. Ik hoop dat u uw bestellingen spoedig nog zal ontvangen. Mocht dit niet het geval zijn en het duurt echt te lang, neem dan voor een verdere oplossing contact op met de afzender. Daar heeft u een overeenkomst mee. De afzender heeft de mogelijkheid om bij zijn of haar lokale postdienst om een klacht in te dienen of een onderzoek op te laten starten.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Sandy
Datum
Uiteindelijke oplossing
Oplossing is wachten ??? Ik zou graag zien dat POSTNL informeert bij de douane waarom dit allemaal zo lang moet duren. Bij pakketjes via andere vervoerders heb ik noot last van een lange inklaring en is meestal na 1 of 2 dagen het pakketje door de douana heen.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen