Klacht POSTNL: Pakket naar Slowakije zoek via Post NL

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 411691
Gebruiker
P.J.M. Bogers
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Er is weer eens een zending naar het buitenland zoek. Barcode: 3SKAAG5235114 - Bestemming : Slowakije - Postcode SK96681. Verzneind door Post NL: 16-12-19., 21.49 uur. Internationaal tracking-nummer: 158490100059245052196681, Eurodisnummer: 7315470920537.

De oplossing

Het pakket z.s.m. afleveren bij geadresseerde, maar in ieder geval serieus onderzoek doen waar het pakket zich nu eigenlijk bevindt. Bij de klantenservice kon men NIETS voor mij doen ????

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Ik snap uiteraard dat u bezorgd bent over de zending. Helaas kunnen wij op dit moment nog weinig doen. Mocht het pakket op 3 januari nog niet bezorgd zijn, neem dan even opnieuw contact op met onze klantenservice. Vanaf dat moment kan er volgens de internationale bezorgovereenkomsten een onderzoek naar de zending opgestart worden. Hopelijk is het niet nodig, maar anders kan het hopelijk op die manier opgelost worden.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.


  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Uiteindelijke oplossing

Auteur
P.J.M. Bogers
Datum
Uiteindelijke oplossing
Afwachten
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over POSTNL?