Klacht POSTNL: Pakket niet aangekomen

Klachtnummer
# 58773
Gebruiker
Lindevan opstal
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Vandaag (29-04-2014) zou ik een pakket ontvangen van themakeupspot.nl. Ik was niet thuis en kon daarom het pakket niet aannemen. Er was een handtekening nodig voor het pakket.
Nu kijk ik via de track en trace code wat ik moet doen, maar daar staat dat het pakket is bezorgd en er staat ook een vreemde handtekening bij, die NIET behoort aan iemand in mijn huishouden. Ik ben ook langs geweest bij de buren om te kijken of daar pakketjes zijn afgeleverd, maar die hebben niet gehad.
Aangezien ik voor een aanzienlijk bedrag heb besteld, wil ik wel mijn producten binnen hebben.

De oplossing

Ik wil weten waar het pakket bezorgd is en daar een verklaring bij van de bezorger in kwestie. Als mijn pakket niet terecht komt, eis ik een vergoeding.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte mevrouw Van Opstal,Hartelijk dank voor uw reactie op klachtenkompas. Uit uw bericht begrijp ik dat u de zending niet heeft ontvangen ondanks de informatie op de website. Ik kan mij voorstellen dat u zich hier zorgen over maakt en bied u dan ook mijn excuses aan. Omdat ik u telefonisch niet kom bereiken informeer ik u op deze wijze.Uit onze gegevens blijkt dat de bezorger per ongeluk een verkeerde scan van uw poststuk heeft gemaakt. Ook kan ik zien dat u de zending al van de afhaallocatie heeft afgehaald. De afzender heeft een klacht bij ons ingediend waardoor de bezorger wordt aangesproken om herhaling te voorkomen. Nogmaals mijn oprechte excuses voor het ongemak.Ik ga er vanuit dat ik u op dit moment voldoende geïnformeerd heb.Met vriendelijke groet,Tineke
  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen