Klacht POSTNL: Pakket niet geleverd

Klachtnummer
# 288873
Gebruiker
Dierentjes17
Datum
3 reacties

Details

De klacht

Ik heb iets uit china besteld en na lange tijd staat er dat het pakketje is afgeleverd maar ik heb het niet ontvangen.
Tracking code: LX060174247CN

De oplossing

3 reacties

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte mevrouw Basghir,

  Dank u wel voor uw bericht op deze website. Uit uw bericht begrijp ik dat een zending uit het buitenland afgeleverd zou zijn maar dat dit niet het geval is.

  Ik heb voor uw gekeken naar de zending en ik zie dat de zending naar een afhaallocatie is gestuurd. Ik zie ook dat deze zending daar is opgehaald door de geadresseerde.

  Ik heb net het adres gecontroleerd van de zending en van het door u opgegeven adres en deze komen niet overeen. U kunt het beste contact opnemen met de afzender.

  Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL, dan kunt u altijd terecht bij onze Klantenservice: http://www.postnl.nl/klantenservice

  Met vriendelijke groet,

  Jurgen
  PostNL
 2. Auteur
  Dierentjes17
  Datum
  Hoi,
  Welk afhaallocatie is het opgehaald?

 3. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte mevrouw Basghir,

  Hartelijk dank voor uw reactie. Het pakket is opgehaald bij een afhaallocatie in de plaats de Mortel, Noord-Brabant. Gezien u in de provincie Utrecht woont, lijkt dit pakket niet voor u bestemd te zijn. Wellicht heeft de afzender u verkeerde trackingcode gestuurd of het adres verwisseld. Ik raad u aan om contact op te nemen met de afzender voor meer informatie en een passende oplossing. Omdat u de klant van de afzender bent en niet van ons, is de afzender hiervoor verantwoordelijk.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd.

  Met vriendelijke groet,

  Minke
  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?