Opgelost door POSTNL: Pakket niet ontvangen

Status
happy Opgelost
Klachtnummer
# 413150
Gebruiker
Elizabeth
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Ik heb een pakketje uit Amerika nooit ontvangen, terwijl als mijn schoonmoeder hem tracked via usps, zij het bericht krijgt dat hij is afgeleverd

De oplossing

Mijn pakketje opzoekennzodat ik hem alsnog kan ontvangen

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer, mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. U geeft aan dat u een zending uit Amerika verwacht. Ik begrijp dat u graag wilt weten waar de zending zich bevindt en wanneer u hem kunt verwachten. Graag reageer ik op uw bericht.

  Aan de hand van uw Track & Trace-code heb ik de status gecontroleerd. Uw pakket is op 28 december bij onze afdeling inklaringen binnen gekomen en is op die datum ook vrijgegeven. Volgens mijn informatie is het pakket op 31 december voor het eerst bij u aangeboden en op 2 januari 2020 op uw adres afgeleverd. U kunt de zending via onze app of website vinden met de code 3SPAMS1185554. Ik vertrouw erop dat u het pakket in uw bezit heeft.

  Voor toekomstige zendingen uit het buitenland kunt u zelf de status in de gaten houden via de website www.internationalparceltracking.com door daar de buitenlandse code (hoeft geen 3S- te zijn) in te vullen samen met uw postcode. Als uw pakket bij ons bekend is verschijnt meer informatie in beeld.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, vragen wij u contact op te nemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Elizabeth
Datum
Uiteindelijke oplossing
Status
opgelost
Beoordeling
happy

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Meld je klacht bij het bedrijf

 2. Stuur een juridische brief of e-mail

 3. Bel onze juridisch expert

 4. Laat ons voor je bemiddelen