Opgelost door POSTNL: pakket nooit ontvangen

content Opgelost
huurauto2020

31 januari zou een pakket afgeleverd worden,nooit iemand geweest,van af die dag tot vandaag 4 februari nu alleen maal melding ontvangen dat bezorgmoment is verplaats klantenservice 2 maal gebeld,lossen niks op,maar zeggen dat ik contact moet opnemen met de afzender,die moet dan een procedure starten,krijgt hij ze verzendkosten terug,en mijn pakket dan,ben ik kwijt dus,nou moet ik weer een week wachten zegt klantenservice,ze zeggen ook dat het pakket niet zoek is,nou ja,ze hebben het steeds maar over de afzender,maar die heeft tr en trace toch gehad

per e mail of bellen
gevonden naar lang aandringen door bedrijf
opgelost
content

POSTNL
    Geachte heer/mevrouw,

Bedankt voor uw bericht. Ik lees dat u uw pakket nog niet heeft mogen ontvangen. Mijn oprechte excuses hiervoor. Ik kan me voorstellen dat u zich zorgen maakt.

Helaas kan ik niet achterhalen waar uw zending is, ik wil u daarom vragen om contact op te nemen met de afzender voor een passende oplossing.

Als u in de toekomst nog vragen heeft, helpen we u graag via postnl.nl/klantenservice. Hier vindt u antwoorden op veelgestelde vragen en leest u hoe u contact met ons kunt opnemen.

Met vriendelijke groet

PostNL klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?