Klacht POSTNL: Pakket op afgeleverd buren terwijl niet het geval
De klacht
Er is op 19 oktober een pakket aangeboden toen ik niet thuis was en geaccepteerd door mijn buurman. Toen de bezorger boven aankwam bleek het pakket te groot en heeft hij het pakket toch niet aangenomen. Toen wij thuis kwamen vond ik een briefje in de bus met dat het pakket bij de buurman zou zijn.Niets bleek minder waar. Na contact met PostNL werd aangegeven dat mijn pakket de volgende dag aangeboden zou worden. Er is een week voorbij gegaan en het pakket bleef uit.
Toen werd mij verzocht om contact op te nemen met de verzender. Die bleek echter anoniem te zijn. Dus ik kon niets en PostNL wilde niets voor mij doen. Ik ben namelijk geen klant als ontvanger. De verzender is enkel de klant. Nu 2 maanden later is dit pakket nog niet geleverd en ik heb geen idee wat er mee gebeurd is.
Wij zijn op 12 oktober gehuwd en denken dat het een cadeau was dat opgestuurd is. Het blijft echter gissen want wij hadden niets besteld..
De oplossing
Uitzoeken waar dit pakket vandaan kwam. Omgekeerde track and trace..Uiteindelijke oplossing
Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn vier manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.