Klacht POSTNL: Pakket op onveilige plek achtergelaten zonder dit aan mij door te geven

Klachtnummer
# 422525
Gebruiker
Noël
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Pakket is bij de voordeur gelegd, zonder bericht. Ik had voor een ander bezorgmoment willen kiezen, omdat ik wist dat ik niet thuis zou zijn. Echter kreeg ik deze optie nergens te zien. Vanwege een hele akelige burenruzie is mijn pakket bij de voordeur door de buren kapot gemaakt. Dit is nu juist precies de reden waarom ik had willen aangeven het pakket op een ander moment te laten bezorgen. Nu is mijn pakket vernield.

De oplossing

Een excuses voor de onprofessionele bezorging en slechte (ontbrekende) communicatie.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de levering van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Wat naar om te horen dat uw buren uw pakket hebben vernield, nadat het door onze bezorger het pakket onbeheerd achter heeft gelaten. Het is zeker niet de bedoeling dat bezorgers pakketten onbeheerd achterlaten. Ik wil er dan ook graag voor zorgen dat de bezorger daarop aangesproken gaat worden. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie:

  - uw e-mailadres

  Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht.


  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen