Klacht POSTNL: Pakketje al zins 5 december onderweg naar land van bestemming...

Klachtnummer
# 144276
Gebruiker
Pakketje weg
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Waarom is mijn pakketje al zins 5 december onderweg naar land van bestemming (griekenland) geen updates op track n trace zins 8 december.
Wel geinig betalen om pakket te laten verzenden en dan vervolgens niet afleveren het is niet de eerste keer dat iets niet aan komt. Maar dit keer heb ik er bijna 100 euro voor neer gelegd en vindt ik het natuurlijk niet normaal dat pakketje als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Postnl zelf kun je amper bereiken voor vragen of dat soort dingen.

De oplossing

Waar zit mijn pakket of wat is het probleem. Stuur het terug naar mij of breng het naar het huis waar ik het aan verstuurt heb.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer Hippert,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u meer informatie wenst te ontvangen omtrent de status van uw zending naar Griekenland.

  Ik zie dat u uw melding eveneens heeft ingediend via onze social media-kanalen. Langs die weg is uw verzoek aangemaakt en verwerkt. Uw melding op dit forum wordt als afgesloten beschouwd. Zodra er voortgang is in uw onderzoek, nemen wij contact met u op.

  Ik ga er vanuit u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft over PostNL, dan kunt u ook altijd terecht bij onze klantenservice via postnl.nl/klantenservice.

  Met vriendelijke groet,

  Sven
  PostNL

Ook een klacht indienen over POSTNL?