Klacht POSTNL: pakketten neerzetten bij de voordeur

Klachtnummer
# 335366
Gebruiker
Judith
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Ik heb netjes bericht gekregen dat pakketten vertraging hadden vanwege de drukte van Black Friday. Is geen probleem voor mij en vind het niet erg om een paar dagen langer te wachten. Echter worden pakketten nu bij de voordeur gezet (ook terwijl wiji thuis waren) zonder dat ik daar weet van heb, met het risico dat de pakketten meegenomen worden of nat worden door de regen.

Gewenste oplossing

Ik wil dat paketten indien wij niet thusi zijn bij buren of bij ophaalpunt afgeleverd worden en niet bij de voordeur in het zicht gezet worden; ook niet als het erg druk is vanwege feestdagen/ black friday

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer/ mevrouw De Rooij,

  Dank u wel voor uw bericht op deze website. Uit uw bericht begrijp ik dat uw zending onbeheerd is achtergelaten. Graag reageer ik op uw bericht.

  Het is zeker niet fijn en absoluut niet de bedoeling dat de bezorger uw pakketten onbeheerd achterlaat. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie:

  - de tracking code van het betreffende pakket.

  Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact op te nemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,
  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen