Klacht POSTNL: Post uit het buitenland wordt achter gehouden

Status
angry Niet opgelost
Klachtnummer
# 416776
Gebruiker
Vinny79
Datum
1 reactie

Details

De klacht

In de app van post Nl staan 2 foto’s van pakjes die binnen zouden komen maar tot op heden is er nog niks bezorgd na 30 dagen

De oplossing

Dat onze pakjes bezorgd worden

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u twee pakketten uit het Buitenland verwacht, maar nog niet heeft ontvangen. Ik kan me voorstellen dat dit erg teleurstellend is. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Helaas kan ik niet voor u achterhalen wat de status is van uw zending. U kunt het beste de afzender hiervan op de hoogte stellen. Als opdrachtgever kan de afzender bij de buitenlandse postorganisatie een onderzoek naar uw pakket aanvragen. Het is aan de afzender om de uitkomst van dit onderzoek aan u door te sturen.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Uiteindelijke oplossing

Auteur
Vinny79
Datum
Uiteindelijke oplossing
Dat de verzender maar moet achtergelaten waar me pakket is terwijl PostNL een foto van me paket gestuurd had met te verwachte post.
Status
niet opgelost
Beoordeling
angry

Ook een klacht indienen over POSTNL?