Klacht POSTNL: Postbezorger door de schutting om pakket bij het huis te leggen. Geen respect voor onze privacy.

Klachtnummer
# 462757
Gebruiker
J Kluiwstra
Datum
1 reactie

Details

Klacht

Een pakketje op onze BBQ gelegd. Postbezorger is dus door onze schutting gekomen. Al vaker aangeven dat wij dit niet willen i.v.m. privacy rondom ons huis. Wij vinden het geen fijn idee dat postbezorgers bij ons op de dam lopen als wij niet thuis zijn.

Gewenste oplossing

Wij willen dat de postbezorger bij de deur aanbelt. Zijn wij er niet? Breng dan het pakketje bij de buren. Niet over onze dam of door de schutting.

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer, mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat uw zending door de bezorger op de barbecue achtergelaten is. De bezorger moet hiervoor door de schutting zijn gegaan en over de dam zijn gelopen, ik kan me voorstellen dat u dit niet prettig vindt. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Ik wil graag een melding maken om de bezorger aan te spreken. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie:

  - Wat is de Track & Trace-code van de zending? Of gaat het om een postzending? Kunt u in dat geval aangeven op welke datum de zending is afgeleverd en of er een PostNL Port Betaald logo op de zending staat of een streepjescode rechtsonder?

  - Wat is uw e-mailadres?

  Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding op Klachtenkompas verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een privéreactie op dit bericht.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen