Opgelost door POSTNL: PostNL doet niets met klachten en liegt de boel bij elkaar.
PostNL doet niks met klachten! Wij hebben in het afgelopen jaar minstens 11x over dezelfde bezorger klachten ingediend. De bezorger blijft nog steeds pakketten in de tuin, in de regen, in het volle zicht neerkwakken. Belt dan aan en loopt direct naar zijn auto en rijdt weg. Ik ben meestal LETTERLIJK binnen 2 seconden bij de deur en meestal is hij de voortuin dan al uit.Ik snap dat het moeilijk is met de slavendrijverspraktijken bij PostNL, maar deze dropstengel maakt het wel heel bont. (Om nog maar te zwijgen van het levensgevaarlijke rijgedrag, blowen met z'n maatje in de cabine en dergelijke zaken waar wij hem op hebben betrapt)
Wij dienen inmiddels bij elk pakketje een klacht in en PostNL. Die zeggen elke keer weer dat ze er iets mee doen, maar weigeren hierover enige vorm van terugkoppeling te geven (ondanks dat in de gesprekken met de klantenservice dit wel wordt toegezegd). Ze vertellen steevast dat bij 3x de chauffeur wordt aangesproken, dus deze man zou al zeker 3x een waarschuwing alleen al vanuit mijn adres moeten hebben gehad. Hoe werkt deze idioot nog bij PostNL?
Mijn conclusie is dus dat PostNL liegt over het behandelen van klachten en dat ze gewoon schijt hebben aan hun klanten. Dat merk je aan alles. Deze klacht is dus niet voor de bezorger maar een klacht over de wanpraktijken van PostNL.
Hun hele contactprocedure is erop duidelijk op ingericht om het zo irritant mogelijk te maken om contact te krijgen met de klantenservice. Die klantenservice kan en mag vervolgens niks behalve een kilo lulkoek verkopen (niks tegen de mensen van de klantenservice die zitten bellen want die doen ook gewoon hun werk maar) en er gebeurt vervolgens niks met de klacht. Ik betwijfel of ze het uberhaupt echt registreren, want ze kunnen nooit iets terugvinden over eerdere klachten als je er om vraagt.
Vervolgens is er nog de valse belofte. Elke keer dat ik bel vraag ik om terugkoppeling, geef mijn gegevens door etc. en wordt dit vervolgens toegezegd. Ik krijg nooit terugkoppeling en als ik daar over begin wordt er gezegd dat ze dit niet doen. Maar ze zeggen het wel toe!
Ik zeg... Juridisch deze snerttent ophangen aan de hoogste boom.
Ik wil dat PostNL weer een fatsoenlijk bedrijf wordt en zou het erg op prijs stellen dat er nu eens echt wat word gedaan.- Status