Klacht POSTNL: Postnl komt zijn beloftes 99% niet na.

Klachtnummer
# 402597
Gebruiker
Jolijn.Bekkers
Datum
1 reactie

Details

De klacht

Gisteren een product besteld, met als belofte voor 18:00 uur besteld morgen in huis. Netjes een track en trace code ontvangen. De volgende dag wacht ik met veel plezier op mijn pakket de belofte was: tussen 11:00 en 13:30 maar er bleef maar staan zending in sorteercentrum. Ik bellen naar post nl en ja waar ik al bang voor was: sorry mevrouw maar vandaag komt hij niet meer nog een fijn weekend.. ik baal hier zo enorm van je blijft er speciaal voor thuis je verheugt je er op en er gebeurd gewoon helemaal niks. En nee haha dit gebeurd echt iedere keer ik ben klaar met jullie postnl!

De oplossing

Dat het bedrijf doet wat ze beloven..

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Dit is onze laatste reactie
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over de bezorging van uw pakket. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Wat jammer om te horen dat u een dag langer heeft moeten wachten op uw pakket. We doen ons best om het pakket de volgende dag te bezorgen, maar helaas kan dit een dag langer duren. De belofte 'voor 18.00 besteld, morgen in huis' is een belofte die de afzender doet, niet wij. Mocht u hierover klachten hebben dan raad ik u aan contact op te nemen met de afzender hierover.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen