Klacht POSTNL: Rouwpost niet ontvangen, ook niet bij de buren

Klachtnummer
# 405066
Gebruiker
A.J.G. Linden
Datum
2 reacties

Details

De klacht

Ik kreeg via app postnl een melding dat ik een rouwbrief zou ontvangen, maar ik heb die rouwbrief niet ontvangen. Bijzonder vervelend. Postnl doet niets met de klacht. Gelukkig heeft kennis ons op de hoogte gebracht van overlijden.

De oplossing

Actief op zoek gaan naar rouwbrief.

2 reacties

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een klacht heeft over het niet ontvangen van de rouwbrief die u verwacht. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Ten eerste gecondoleerd met uw verlies. Het is natuurlijk heel naar als u een rouwbrief niet binnen krijgt. Wij proberen altijd met extra zorg om te gaan met dit soort post, vanwege de gevoelige inhoud. Helaas is het bij u niet goed gegaan. Ik zal dan ook graag een klacht indienen, zodat hier intern naar gekeken kan worden. Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie:

  - uw e-mailadres
  - de afzender van deze rouwbrief

  Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht.


  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice
 2. Auteur
  A.J.G. Linden
  Datum
  Een week na verzenddatum en 4 dagen na rouwbijeenkomst hebben we de rouwbrief ontvangen. Het is niet duidelijk of PostNL hier voor heeft gezorgd of degene die abusievelijk de post heeft ontvangen.

Ook een klacht indienen over POSTNL?

De Consumentenbond begeleidt je naar een oplossing:

Heb je een probleem met een bedrijf? Er zijn drie manieren om tot een oplossing te komen. We helpen je stap voor stap.

 1. Stuur een juridische brief of e-mail

 2. Bel onze juridisch expert

 3. Laat ons voor je bemiddelen