Klacht POSTNL: status berzorgd maar niks gekregen

Klachtnummer
# 416797
Gebruiker
alejandra
Datum
1 reactie

Details

De klacht

ik zat de hele dag te wachten op een paket di tussen 12.30 en 14.30 bezorgd moest worden en die kwam helemaal niet. om 21:08 heb ik een bericht gekregen dat mij paket bezorgd is. tot nu toe heb ik helemaal niks gekregen.

De oplossing

ik heb mij paketten nodig morgen!

1 reactie

 1. Auteur
  POSTNL
  Datum
  Geachte heer/mevrouw,

  Bedankt voor uw bericht. Uit uw melding maak ik op dat u een pakket niet heeft ontvangen, ondanks dar de status wel aangeeft dat uw pakket bezorgd is. Ik kan me voorstellen dat dit erg verwarrend is. Het spijt mij te horen dat onze dienstverlening niet aan uw verwachting heeft voldaan. Graag reageer ik op uw bericht.

  Helaas heb ik van u te weinig informatie ontvangen om uw melding direct in behandeling te kunnen nemen. Om u zo goed en snel mogelijk van dienst te kunnen zijn ontvang ik graag alsnog de volgende informatie:

  - De Track & Trace code.

  Zodra deze informatie is aangeleverd, zal uw melding verder in behandeling worden genomen. U kunt de ontbrekende informatie aanleveren via een reactie op dit bericht.

  Ik ga ervan uit u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u nu of in de toekomst nog vragen of klachten heeft, kunt u contact opnemen met onze Klantenservice via www.postnl.nl.

  Met vriendelijke groet,

  PostNL Klantenservice

Ook een klacht indienen over POSTNL?